Kraay junior: 'Begrepen dat Van Bommel het graag zou willen, samen met Sneijder'

Kraay junior: 'Begrepen dat Van Bommel het graag zou willen, samen met Sneijder'

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 22:46ma 30-11-2020 om 22:46

Mark van Bommel zou 'heel erg graag' aan de slag willen bij FC Utrecht. Dat weet Hans Kraay jr. maandagavond te melden bij Veronica Inside. De voormalig PSV-trainer zou Rick Kruys en Wesley Sneijder als zijn assistenten willen hebben in De Galgenwaard.

Na het vertrek van John van den Brom naar KRC Genk neemt René Hake de taken als trainer (tijdelijk) over. "De spelers, voor hoe ver dat belangrijk is, vinden het heel fijn om onder hem te werken", vertelt Kraay jr. aan tafel bij het praatprogramma. "Maar ik merk dat er rondom Frans van Seumeren wat bepalende mensen aan het pushen zijn richting Van Bommel en Sneijder."

"Sneijder heeft zijn papieren nog niet, maar ze willen dan Van Bommel als hoofdtrainer, Kruys als eerste assistent en Sneijder als tweede assistent", vervolgt de FOX Sports-verslaggever. "Als tweede assistent hoef je geen papieren te hebben en kan je in de dug-out zitten."

Kraay jr. geeft aan dat Van Bommel zelf graag aan de slag zou gaan in de Domstad. "Van Bommel en Sneijder, die in het Nederlands elftal niet zo geweldig waren samen, zijn sinds het laatste jaar best close. Hoe dat in één keer komt weet ik niet, maar ze kunnen prima met elkaar door één deur. Ik heb begrepen dat Van Bommel het erg graag zou willen, samen met Sneijder."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws