Hevige kritiek na verrassende nederlaag Real tegen Shakhtar: 'Neem geen ontslag'

Hevige kritiek na verrassende nederlaag Real tegen Shakhtar: 'Neem geen ontslag'

Gepubliceerd: dinsdag 1 december 2020 om 21:48di 01-12-2020 om 21:48

Real Madrid-manager Zinedine Zidane ligt zwaar onder vuur na de verrassende 2-0 nederlaag op bezoek bij Shakhtar Donetsk. Hierdoor hangt het Champions League-avontuur aan een zijden draadje: De Koninklijke hebben het niet meer in eigen hand. Zidane denkt echter niet aan een vertrek.

"Ik ga geen ontslag nemen", begint hij op de persconferentie na de wedstrijd tegen Shakhtar, geciteerd door El Mundo. "Het is een slechte reeks. Dit zijn moeilijke momenten, maar het is de realiteit. We moeten doorgaan. We speelden een geweldige eerste helft, maar openden de score niet. We hebben nog één wedstrijd te gaan en die moeten we zien te winnen."

De kritiek op de Real-manager wordt heviger, maar Zidane wil van geen wijken weten. "Ik blijf kracht houden en zal zoals altijd alles geven, net als de spelers. In de competitie verdienden we het laatst niet om te winnen (tegen Deportivo Alavés, red.), vandaag wel. We moeten deze situatie doorstaan en blijven geloven in wat we doen", sluit Zidane af.

De situatie in Groep B ligt nog helemaal open. Borussia Mönchengladbach staat bovenaan met acht punten. Shakhtar heeft zeven punten, evenveel als Real, maar het onderling resultaat is in het voordeel van de ploeg uit Oekraïne. Internazionale staat vierde.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws