Slecht nieuws dreigt voor Ajax: rechtervoet van Neres helemaal ingepakt

Slecht nieuws dreigt voor Ajax: rechtervoet van Neres helemaal ingepakt

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 18:05wo 02-12-2020 om 18:05

David Neres heeft nog steeds last van de blessure waarmee hij dinsdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool gewisseld moest worden. De Braziliaan heeft zijn rechtervoet volledig ingepakt.

De vleugelaanvaller van Ajax liep een beetje mank en moest uiteindelijk ook gewisseld worden. Nu blijkt dat Neres nog steeds last heeft van zijn voet, want op zijn Instagram-pagina deelt de Braziliaan een foto waarop te zien is dat de onderkant van zijn been is ingepakt. Het is nog niet duidelijk wat hem mankeert en hoe zwaar de blessure is.

Zo lang Ajax niet bekend maakt wat de ernst van de blessure van Neres is, zal het volgens clubwatcher Freek Jansen meevallen. "Geen nieuws is goed nieuws", zegt hij in de Pak Schaal Podcast van Voetbal International. "Hopelijk valt het allemaal mee en raak je niet in de ene wedstrijd tegen Liverpool Mohammed Kudus kwijt en in de terugwedstrijd ook nog Neres."

Neres lag er vorig seizoen ook al geruime tijd uit met een knieblessure. Die liep hij op in het Champions League-uitduel met Chelsea. Aan het begin van het huidige seizoen maakte de Braziliaan zijn rentree.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws