Schmidt las kritiek in de kranten niet: 'In overleg neem ik die beslissingen'

Schmidt las kritiek in de kranten niet: 'In overleg neem ik die beslissingen'

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 19:32wo 02-12-2020 om 19:32

Roger Schmidt zegt niet te hebben gelezen wat iedereen van zijn vele wissels in het PSV-elftal vond. De Duitse oefenmeester gaf zondagavond acht andere spelers de kans en zag zijn elftal vervolgens moeizaam met 1-0 winnen van Sparta.

Schmidt spaarde veel van zijn basisspelers, zodat ze fit zouden zijn wanneer PSV donderdagavond de belangrijke Europa League-uitwedstrijd bij Granada speelt. Op de persconferentie ter voorbereiding op die wedstrijd kwam de Duitser nog een keer terug op zijn wisselingen. "In overleg met mijn staf probeer ik de juiste beslissingen te nemen", liet hij volgens het Eindhovens Dagblad weten.

Verder zou Schmidt geen kranten hebben gelezen of tv hebben gekeken, waardoor hij niet weet wat de mensen van zijn beslissing vonden. Wat ze precies vonden zou de Duitser daarnaast ook niet zo heel erg veel interesseren.

PSV heeft een overwinning nodig in Estadio Nuevo Los Carmenes om overwintering in de Europa League in eigen hand te houden. Een nederlaag in Spanje is niet meteen catastrofaal, maar dan moet PAOK ook nog punten laten liggen. De Grieken spelen donderdagavond tegen Omonia Nicosia en verwacht mag worden dat zij die wedstrijd winnen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Europa League PSV

Poll

Gaat PSV overwinteren in de Europa League?

Ja
80%
Nee
20%
(1023 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws