Ajax-zorgen rond Neres: 'Dan vrees je wel het ergste, het zou heel triest zijn'

Ajax-zorgen rond Neres: 'Dan vrees je wel het ergste, het zou heel triest zijn'

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 23:45wo 02-12-2020 om 23:45

De zorgen van Ajax-supporters om David Neres zijn terecht. Dat stelt Freek Jansen van Voetbal International. De Braziliaan moest dinsdagavond de strijd staken in de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool.

Woensdag deelde Neres een foto waarop te zien is dat de onderkant van zijn been is ingepakt met een brace. Het is nog niet duidelijk wat hem mankeert en hoe zwaar de blessure is, maar de achterban van Ajax houdt zijn adem in. En de zorgen zijn terecht, aldus Jansen.

"Vandaag heeft Neres de hele dag op krukken gelopen", vertelt de Ajax-watcher bij Voetbalpraat op FOX Sports. "De diagnose is nog niet helemaal duidelijk. Volgens mij moeten ze (Ajax, red.) er ook nog even mee wachten. Wat ik hoor is dat er vrijdag meer duidelijkheid komt over zijn blessure."

"Ik vond het al een akelig moment", aldus Jansen. "Als je zag hoe hij neerkwam en van het veld strompelde, en nu ook nog een foto deelt met een brace en hij heeft krukken... Dan vrees je wel het ergste. Het zou heel triest zijn."

Neres lag er vorig seizoen ook al geruime tijd uit met een knieblessure. Die liep hij op in het Champions League-uitduel met Chelsea. Aan het begin van het huidige seizoen maakte de 23-jarige Braziliaan zijn rentree.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws