Lang blinkt uit bij Club Brugge: 'Hadden er nog veel meer kunnen zijn, ben trots'

Lang blinkt uit bij Club Brugge: 'Hadden er nog veel meer kunnen zijn, ben trots'

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 08:32do 03-12-2020 om 08:32

Noa Lang en Ruud Vormer zijn zeer tevreden na de 3-0 overwinning van Club Brugge op Zenit St. Petersburg. Lang was belangrijk voor zijn ploeg met een doelpunt en Vormer spreekt van 'een hele belangrijke pot voor het Belgische voetbal'.

Lang is te spreken over zijn prestatie tegen de ploeg uit Rusland. "We hebben ons eigen spel gespeeld en ik denk dat we vandaag hebben laten zien dat we gewoon bij vlagen heel goed kunnen voetballen en een heel goed team zijn. Of we efficiëntie getoond hebben? 3-0, het hadden er nog meer kunnen zijn. Ik ben echt trots op het team", geeft hij aan op de clubwebsite.

Vormer vindt het heerlijk om in de Champions League te voetballen en geeft aan dat het een groot verschil is met het voetbal in de Belgische competitie. "Zenit en Club Brugge wilden voetballen. Andere ploegen in de Jupiler Pro League komen vaak verdedigen en spelen op de counter. Als je dan een foutje maakt, dan ben je gezien."

"Dit was een hele belangrijke pot voor het Belgische voetbal", vervolgt Vormer. "Ik denk dat we goed op weg zijn om meer wedstrijden van dit niveau te winnen. Zenit is in mijn ogen gewoon een heel goed elftal. En hier twee keer tegen te winnen, dan doe je het goed."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws