'Drenthe in de problemen: verbaasde Rotterdammer failliet verklaard door rechter'

'Drenthe in de problemen: verbaasde Rotterdammer failliet verklaard door rechter'

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 11:48do 03-12-2020 om 11:48

Laatste update: donderdag 3 december 2020 om 12:08do 03-12-2020 om 12:08

Opmerkelijk nieuws van Omroep Brabant: Royston Drenthe is failliet verklaard. Die uitspraak is dinsdag gedaan door de rechtbank in Breda.

Drenthe reageerde verbaasd toen hij het nieuws hoorde, meldt Omroep Brabant. 'Na het lezen van de uitspraak wilde hij verder niet meer op de zaak ingaan.' Drenthe heeft een curator toegewezen gekregen. De curator neemt vanaf nu alle beslissingen over zijn geld.

'Voor praktisch elke handeling en beslissing van de voetballer moet de Roosendaalse curator toestemming geven', klinkt het. Drenthe staat onder contract bij Kozakken Boys, dat uitkomt in de Tweede Divisie. Bij de club uit Werkendam zijn ze verrast door het nieuws.

Drenthe (33) brak vijftien jaar geleden door bij Feyenoord en maakte in 2007 de overstap naar Real Madrid. Na periodes bij Hércules Alicante, Everton, Alania Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday, Kayseri Erciyesspor, Baniyas, XerxesDZB en Sparta zette hij vorig jaar voor de tweede keer een punt achter zijn carrière.

Inmiddels timmert Drenthe aan de weg als rapper en acteur. Na het beëindigen van zijn voetbalcarrière vertelde hij al eens dat hij miljoenen euro's was kwijtgeraakt aan onduidelijke deals met zaakwaarnemers en mislukte investeringen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Royston Drenthe

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws