Lang imponeert België: 'Oplossing die weinigen bij de pers zagen aankomen'

Lang imponeert België: 'Oplossing die weinigen bij de pers zagen aankomen'

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 13:15do 03-12-2020 om 13:15

Noa Lang maakte woensdagavond zijn eerste Champions League-goal. Net als de Belgische pers is hij erg gelukkig met de uitgangspositie van Club Brugge, dat Europese overwintering heeft afgedwongen en volgende week bij SS Lazio zelfs een ticket voor de achtste finales kan pakken.

Lang kwam afgelopen zomer over van Ajax en scoorde al drie keer in de Jupiler Pro League. Woensdagavond volgde zijn eerste Champions League-goal, thuis tegen Zenit Sint-Petersburg (3-0). "Ik ben blij met het mooie verloop van de avond", reageert Lang op de clubsite. "Ik ben echt trots op het team." Volgende week moet Club Brugge winnen van Lazio. "We hebben niets te verliezen. Dat wordt een hele mooie week."

In de Belgische pers staan lovende teksten over Lang. In de eerste helft leidde hij de openingstreffer van Charles De Ketelaere in. 'Club speelde zich dan toch in de wedstrijd dankzij een moment van talent van Noa Lang. Bij een omschakeling had hij een oplossing gezien die weinigen in de (pers)tribunes hadden zien aankomen – in één tijd, een splijtende pas verticaal', schrijft Het Laatste Nieuws.

'Lang en De Ketelaere: 21 en 19 jaar. Young Guns', gaat de ochtendkrant verder. 'Club Brugge won voor het eerst sinds 2005 (!) een thuiswedstrijd in de Champions League. Die eer mogen Clement en kapitein Vormer opstrijken. Het orgelpunt werd geplaatst door Noa Lang (3-0). Prima transfer van Vincent Mannaert. Lang brengt een surplus – kwaliteit en persoonlijkheid.'

Ook Het Nieuwsblad heeft oog voor het puike optreden van de oud-Ajacied. 'Noa Lang gaf Club de flair die het nodig had. Zijn doelpunt was een verdiende beloning.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws