'Cruciaal' duel voor PSV in Spanje: 'Een van de voorafgaand gestelde doelen'

'Cruciaal' duel voor PSV in Spanje: 'Een van de voorafgaand gestelde doelen'

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 17:53do 03-12-2020 om 17:53

Denzel Dumfries speelt met PSV donderdagavond tegen Granada een cruciaal duel in de groepsfase van de Europa League. Bij een overwinning zetten de Eindhovenaren een belangrijke stap richting Europees overwinteren.

"Dat is ook een van de doelen die we voorafgaand aan het seizoen gesteld hebben", vertelt Dumfries op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Granada, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. Het heenduel verloor PSV in eigen huis van de Spanjaarden, het werd 1-2.

"We hadden toen voor rust controle en we leidden. Daarna zij we op kleine details, bijvoorbeeld bij standaardsituaties, afgetroefd. Dat moeten we nog beter op orde hebben", blikt de aanvoerder van PSV terug die zag dat Cody Gakpo deze week zijn contract bij PSV verlengde.

"Heel mooi. Ik ben trots op hem en voor de club is het belangrijk", stelt Dumfries. De rechtsback, die afgelopen weekend nog gespaard werd door trainer Roger Schmidt, kijkt uit naar het treffen met Granada. "Ik voel me fris en gemotiveerd en het is een verschil. We moeten soms herstellen omdat we enorm veel wedstrijden spelen." Granada-PSV begint donderdagavond om 21.00 uur.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat gaat het worden vanavond in Spanje?

Granada wint
17%
Een gelijkspeld
12%
PSV wint
70%
(294 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws