Ik had er geen rekening mee gehouden dat we meteen door zouden gaan

"Ik had er geen rekening mee gehouden dat we meteen door zouden gaan"

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 00:07vr 04-12-2020 om 00:07

Pablo Rosario en Donyell Malen zijn dolblij met de plaatsing van PSV voor de volgende ronde van de Europa League. Rosario had niet gedacht dat zijn ploeg zich al na vijf wedstrijden zou plaatsen. PSV won zelf bij Granada en zag PAOK Saloniki verliezen bij Omonia Nicosia.

"Ik had er geen rekening mee gehouden dat we meteen door zouden gaan. Ik dacht dat PAOK van Omonia zou winnen, waardoor de laatste wedstrijd heel belangrijk zou zijn. We hadden geluk dat ze hebben verloren, maar we willen bovenaan eindigen en dus volgende week winnen", zegt Rosario tegen RTL7.

Het is niet voor niets dat PSV tegen Granada zo fris voor de dag kwam. Trainer Roger Schmidt gaf acht basisspelers rust tegen Sparta. "We hadden een druk schema. De trainer besloot om jongens rust te geven. Dat zag je vandaag terug. Het is goed om te zien hoe fit de spelers zijn."

Ook Malen, de matchwinner, is blij. "Iemand zei tegen me dat PAOK van Omonia had verloren", zegt de spits, die tevreden is met het spel van PSV. "De eerste helft was goed. In de tweede helft was het een hele andere wedstrijd. We hebben keihard gevochten en liepen op onze laatste benen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws