Gewoon juichen om de scheids te beïnvloeden, je weet dat er geen VAR is

"Gewoon juichen om de scheids te beïnvloeden, je weet dat er geen VAR is"

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 07:49vr 04-12-2020 om 07:49

Laatste update: vrijdag 4 december 2020 om 07:50vr 04-12-2020 om 07:50

Bruno Martins Indi tekende donderdagavond met zijn eerste Europese treffer voor de gelijkmaker tegen Napoli (1-1). De oud-international is trots op het gelijkspel tegen de Italianen en geniet van het feit dat AZ alles nog in eigen hand heeft om de volgende ronde van de Europa League te bereiken.

"Ja, dat wil je hebben. Een fantastisch resultaat vanavond en ook van HNK Rijeka (dat met 2-2 gelijkspeelde op bezoek bij Real Sociedad, red.)", begint Indi tegenover FOX Sports. De centrale verdediger maakte tien minuten na rust de gelijkmaker in het AFAS Stadion.

"Ja, mooi he? Ik ben er blij mee. In eerste instantie ging ik gewoon juichen om de scheids te beïnvloeden, je weet dat er geen VAR is", doelt Indi op het feit dat hij net wel, net niet buitenspel stond. "En ja, hij zat en het bleek geen buitenspel", lacht de stopper.

Martins Indi kwam op de slotdag van de zomertransferperiode naar Alkmaar en ziet dat de ploeg grote stappen maakt. "De ontwikkeling gaat goed, zowel individueel en als team. Je ziet de identiteit van hoe wij willen voetballen, ik denk dat dat heel belangrijk is", sluit hij zijn verhaal af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws