Antony: 'Er zaten ook Duitse en Spaanse clubs bij, gelukkig is het Ajax geworden'

Antony: 'Er zaten ook Duitse en Spaanse clubs bij, gelukkig is het Ajax geworden'

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 15:45vr 04-12-2020 om 15:45

Antony kwam de afgelopen transferperiode naar Ajax en hij heeft nog geen enkel moment spijt gehad van zijn keuze om naar Nederland te vertrekken. De Braziliaan stond ook in de belangstelling van Spaanse en Duitse clubs, maar het werd uiteindelijk Ajax

"Ik voelde de warmte als David (Neres, red.) over zijn club sprak. Dat goede gevoel groeide nog meer toen de kans zich voordeed bij Ajax te kunnen gaan spelen", vertelt Antony in een uitgebreid interview met Ajax Life. "Zelfs toen andere geïnteresseerde clubs zich meldden, dacht ik aan Ajax. Dus besloot ik, samen met mijn familie en managers, naar Ajax te gaan. Nadat Ajax interesse had getoond, ging ik de club en de Eredivisie volgen."

Antony had voldoende clubs om uit te kiezen, geeft hij aan. "Daar zaten ook Duitse en Spaanse clubs bij. Gelukkig is het Ajax geworden. Ik voel me thuis bij Ajax. Vanaf de eerste dag behandelen de fans en iedereen op de club me goed. Ik ben Ajax en mijn teamgenoten dankbaar voor het vertrouwen. Daardoor sta ik vol vertrouwen op het veld en voel ik de vrijheid lekker te kunnen spelen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws