Onana kijkt uit naar treffen met collega: 'Wordt leuk om tegen hem te spelen'

Onana kijkt uit naar treffen met collega: 'Wordt leuk om tegen hem te spelen'

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 16:00vr 04-12-2020 om 16:00

Andre Onana kijkt uit naar het treffen met oud-ploeggenoten als Kik Pierie en Danilo. Ajax neemt het zaterdagavond op tegen FC Twente, waar Pierie en Danilo op het moment onder contract staan.

Makkelijk gaan de twee Twente-spelers het niet krijgen, vertelt Onana met een lach in gesprek met de clubkanalen. "Ze doen het uitstekend. Het is mooi om tegen hun te spelen, het zijn toch je oude teamgenoten. Maar we gaan het ze wel lastig maken. We zijn er klaar voor."

Onana kijkt uit naar het treffen met Joël Drommel, die de vorige interlandperiode voor het eerst werd opgeroepen voor het Nederlands elftal. "Ze doen het echt goed en hebben een hele goede keeper. Dat wordt leuk om tegen hem te spelen. Aan de andere kant moeten we niet teveel denken aan de tegenstander. Ik denk dat we beter zijn en dat moeten we laten zien."

De sluitpost van Ajax laat er geen gras over groeien, er moeten drie punten gepakt worden zaterdag. "Ik verwacht dat we gaan winnen. We spelen wel tegen een zware opponent, maar we weten wat ons te doen staat. We beseffen hoe belangrijk het is om die drie punten hier te houden. Dat wordt een mooie test, ook met het oog op de wedstrijden die gaan volgen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws