Rooney en Kazim-Richards niet te spreken over Millwall-fans: 'Absolute schande'

Rooney en Kazim-Richards niet te spreken over Millwall-fans: 'Absolute schande'

06-12-2020 09:15 Laatste update: 13:09
116

Wayne Rooney en Colin Kazim-Richards zijn niet blij met de fans van Millwall. Voorafgaand aan het duel tussen Millwall en Derby (0-1) verstoorden supporters van de thuisploeg namelijk de Black Lives Matter-actie.

Voor het eerst sinds de coronapandemie mocht Millwall weer fans toelaten in het stadion, tweeduizend om precies te zijn. De toeschouwers wisten meteen de aandacht op zich te vestigen. Toen de spelers van beide ploegen knielden voor de Black Lives Matters-actie, jouwden de supporters van Millwall de complete boel uit. Rooney, interim-manager van Derby, had geen goed woord voor de actie. "Dat horen is voor veel mensen erg teleurstellend en verontrustend", zei Rooney na afloop van de wedstrijd tegen BBC.   

Rooney vond dat zijn ploeg goed op de situatie gereageerd heeft. "Ik ben tevreden met hoe mijn team daarmee is omgegaan. Ze hebben dat negentig minuten lang in hun achterhoofd moeten houden, maar ik weet zeker dat het iets is waar ze aan dachten."

Oud-Feyenoorder Kazim-Richards was niet te spreken over het gedrag van de Millwall-supporters. De aanvaller van Derby County omschreef het incident op Twitter als 'een absolute schande'.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie