Berghuis: 'AZ heeft het goed voor elkaar, maar ook interesse van andere clubs'

Berghuis: 'AZ heeft het goed voor elkaar, maar ook interesse van andere clubs'

06-12-2020 14:49
42

Dick Advocaat zei dat het de spelers van Feyenoord niet uitmaakt wie er voor de groep staat, maar daar is aanvoerder Steven Berghuis het niet mee eens. Hij reageert op de geruchten dat Arne Slot op weg is naar Feyenoord.

Wie er voor de groep staat maakt voor de spelers niet veel uit, aldus Advocaat. "Dat klopt niet. Het is bijna de belangrijkste man in de organisatie. Hij bepaalt de standaard en manier van spelen", reageert Berghuis in gesprek met FOX Sports. "Ik denk dat de trainer dat is. Voor de rest is er nog niet zoveel bekend, behalve dat onze trainer stopt."

Wat Berghuis van Slot vindt? Hij kiest zijn woorden zorgvuldig. "Die hebben het bij AZ goed voor elkaar, maar ik heb ook gelezen dat er interesse is van meerdere clubs."

Berghuis begon tegen Heracles Almelo op de bank omdat hij niet helemaal okselfris was. "Ik heb natuurlijk niet dezelfde voorbereiding gedraaid als de anderen. Ik voelde wel dat de mentale frisheid en de fysieke frisheid afnam de laatste wedstrijden. Het is best tegen mijn natuur in om dat aan te geven. Als je invalt wil je het team helpen, maar het was niet genoeg."