United-middenvelder Pogba doorbreekt stilte na Raiola-uitspraken: 'Praat dan niet'

United-middenvelder Pogba doorbreekt stilte na Raiola-uitspraken: 'Praat dan niet'

Gepubliceerd: zondag 13 december 2020 om 07:47zo 13-12-2020 om 07:47

Paul Pogba heeft voor het eerst gereageerd na de uitspraken van zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. De Fransman wil vertrekken bij Manchester United, maar geeft aan dat hij alles blijft geven voor de club zolang hij er onder contract staat. Raiola is ondertussen absoluut niet blij met het Duitse BILD.

'Ik heb altijd gevochten en dat blijft ik altijd doen voor Manchester United, mijn teamgenoten en de fans', schrijft Pogba in een bericht op zijn Instagram-account. 'Bla bla is niet belangrijk. De toekomst is nog ver, vandaag doet er toe en ik ben voor duizend procent betrokken! Alles is duidelijk tussen de club en mij, dat zal nooit veranderen. Wanneer je niet weet wat er aan de hand is binnen de club, praat dan niet.'

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba)

Raiola gaf eerder in een uitgebreid interview met het Italiaanse Tuttosport aan dat Pogba zijn toekomst niet in Manchester ziet en op den duur wil vertrekken. BILD berichtte vervolgens dat de zaakwaarnemer druk zou zetten op United om zo snel mogelijk een breuk te forceren, maar dat is volgens Raiola absoluut niet waar. Hij slaat terug via Twitter. Pogba zou volgens het Duitse medium zelfs zijn banden met Raiola willen verbreken, wanneer hij niet snel een nieuwe club voor hem vindt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws