'Ook Pogba heeft het wel gezien en wil vier jaar na recorddeal weer terug'

'Ook Pogba heeft het wel gezien en wil vier jaar na recorddeal weer terug'

Gepubliceerd: donderdag 10 december 2020 om 15:38do 10-12-2020 om 15:38

Paul Pogba lijkt inderdaad op weg naar de uitgang bij Manchester United. De Fransman kwam in 2016 over van Juventus en tekende op dat moment voor de duurste voetbaltransfer ooit: vier jaar later wil Pogba de omgekeerde weg bewandelen, meldt The Times.Po

Zaakwaarnemer Mino Raiola zorgde voor opschudding in Manchester en omstreken: volgens hem was het Manchester United-boek in feite al gesloten voor Pogba. De 27-jarige Fransman begon dinsdag op de bank tegen RB Leipzig: na zijn invalbeurt kon hij niet voorkomen dat zijn club werd veroordeeld tot de Europa League. Volgens The Times is Pogba er ook klaar mee en wil hij weer terug naar Turijn, liefst komende zomer al.

Het in 2016 afgesloten contract van de Fransman loopt nog twee jaar door: het lijkt er echter op dat ook Manchester United bereid is om aan een transfer mee te werken, onder bepaalde voorwaarden. The Athletic schreef eerder deze week dat The Mancunians al langere tijd gecharmeerd zijn van Paulo Dybala: een ruildeal met de Argentijn zou een vertrek van Pogba mogelijk maken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws