'Koeman maakte ten overstaan van hele spelersgroep ruzie met Barça-middenvelder'

'Koeman maakte ten overstaan van hele spelersgroep ruzie met Barça-middenvelder'

13-12-2020 12:54
34

Ronald Koeman heeft ten overstaan van de hele spelersgroep middenvelder Riqui Puig beschuldigd van het lekken van nieuws naar de media. De oefenmeester van Barcelona was ontstemd dat transferbeslissingen van de club snel op straat lagen.

In september werd bekend dat Koeman de Spanjaard niet op de lijst met spelers voor La Liga had gezet en het liefst zou zien dat Puig op huurbasis zou vertrekken uit Camp Nou. De trainer denkt dat de talentvolle middenvelder dat nieuws zelf heeft gelekt naar de media en is daar bijzonder teleurgesteld over. Hij was volgens El País zelfs zo boos dat hij voor de wedstrijd tegen Elche om de Trofeu Joan Gamper (1-0 voor Barça) in een volle kleedkamer gezegd heeft dat Puig 'gelekt' heeft.

Wedden

Meer odds

Daarnaast zou Koeman de 21-jarige Puig meteen naar de tribune hebben verwezen en ook dat werd hem ten overstaan van de hele spelersgroep medegedeeld. Een deel van de kleedkamer was volgens de krant blij dat de trainer 'moed toonde' omdat velen niet overtuigd zijn van de houding van de jeugdspelers, maar er was ook onvrede omdat Luis Suárez niet met dezelfde houding benaderd werd. De Uruguayaan zou immers ook informatie hebben doorgespeeld.