Emoties bij PSV na pareltje: 'Dit had ik nodig, ik voel me fit, gelukkig en vrij'

Emoties bij PSV na pareltje: 'Dit had ik nodig, ik voel me fit, gelukkig en vrij'

14-12-2020 07:55
40

Mohamed Ihattaren was emotioneel na zijn glansrol in de competitiewedstrijd tussen PSV en FC Utrecht (2-1). De echte Mo is terug, stelt de tiener.

"Dit had ik nodig", verzuchtte Ihattaren voor de camera van de NOS. Het achttienjarige toptalent schilderde in de eerste helft een bal in de kruising. Het was zijn eerste doelpunt sinds december 2019. Sindsdien vielen zijn prestaties tegen en was er veel kritiek. "Mijn lach is weer terug", zegt hij. "Natuurlijk ben opgelucht, ik ben er heel erg blij mee. Ik ga zo lekker naar huis en met m'n moeder ervan genieten."

Ihattaren was emotioneel. "Ja, ja... het is speciaal. Er is veel gebeurd", bevestigt de aanvallende middenvelder, die na zijn goal trainer Roger Schmidt in de armen viel. "Mo is terug. Ik hoop dat ik het weer heb laten zien. Hopelijk is het hoofdstuk nu afgesloten en word ik weer de oude Mo die aan het vlammen was. Ik voel me fit, gelukkig en vrij, dat zie je ook terug in mijn spel. Ik wil iedereen bedanken, de trainer, de spelers... Iedereen.