if ((window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth) >= 970) { postscribe('#ads_50', ''); }
VP's Elftal van de Week: duo's van Ajax, PSV, Feyenoord en Sparta

VP's Elftal van de Week: duo's van Ajax, PSV, Feyenoord en Sparta

Gepubliceerd: maandag 14 december 2020 om 10:00ma 14-12-2020 om 10:00

VP's Elftal van de Week na speelronde 12 in de Eredivisie kent vier duo's: Ajax, PSV, Feyenoord en Sparta leveren elk twee spelers. Ook FC Emmen, sc Heerenveen en Vitesse zijn van de partij.

Yvon Mvogo (PSV)
Zijn twee horrorblunders in zijn eerste weken als PSV-keeper blijken een incident: Mvogo bewees ook tegen FC Utrecht een betrouwbare sluitpost én puntenpakker te zijn.

Marcos Senesi (Feyenoord)
Misschien wel de belangrijkste verklaring voor de ongeslagen reeks van Feyenoord in de Eredivisie: Senesi verzaakt nooit en kwam ook tegen de - matige - VVV-aanvallers geen moment in de problemen.

Ronald Araujo (FC Emmen)
Voor de tweede wedstrijd op rij zorgde centrale verdediger Araujo voor een doelpunt namens FC Emmen. De international van Peru is een zekerheidje achterin.

Jan Paul van Hecke (sc Heerenveen)
Veerman & Veerman staan vaak in de picture bij Heerenveen, maar de stugge defensie van de Friezen verdient ook een pluim. Blikvanger is de van Brighton gehuurde Van Hecke, die zich stormachtig blijft ontwikkelen.

Abdou Harroui (Sparta)
Sparta is bezig aan een opmars op de Eredivisie-ranglijst en Harroui is daarin goud waard. De middenvelder weet zijn hoge niveau vast te houden en is de speler met de meeste intercepties in de Eredivisie.

Jens Toornstra (Feyenoord)
Problemen? Toornstra bellen. De middenvelder was bij Feyenoord op bezoek in Venlo de grote man tegen VVV (0-3). De middenvelder scoorde twee keer en loodste zijn ploeg zo naar de drie punten.

Mohamed Ihattaren (PSV)
Het verhaal is bekend: Ihattaren heeft een beroerde periode achter de rug, maar is op de weg terug en bekroonde zijn comeback met een schitterende goal voor PSV - zijn eerste sinds 21 december 2019.

Oussama Tannane (Vitesse)
25 overtredingen kreeg hij te verwerken tegen Heerenveen. Je leest het goed: vijf-en-twintig. Maar Tannane is niet voor niets het mikpunt van tackles. De grote animator van Vitesse.

Deroy Duarte (Sparta)
Bloedvorm, dat woord is van toepassing op Duarte. De aanvallende middenvelder van Sparta was in de laatste vijf speelronden goed voor drie goals en twee assists. Zondag moest Willem II (1-3 zege) eraan geloven.

Antony (Ajax)
Twee assists en een goal: Antony had het uitstekend naar zijn zin tegen PEC Zwolle. Van de Braziliaanse vleugelflitser mogen we in 2021 nog veel mooie dingen verwachten.

Klaas Jan Huntelaar (Ajax)
Als hommage aan zijn fenomenale carrière mag Huntelaar niet ontbreken in VP's Elftal van de Week. De Ajax-spits scoorde tegen PEC Zwolle en bevestigde na afloop dat hij aan het einde van het seizoen gaat stoppen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie was dit weekend de beste?

Mvogo
11%
Senesi
7%
Araujo
1%
Van Hecke
4%
Harroui
13%
Toornstra
13%
Duarte
2%
Tannane
7%
Ihattaren
17%
Antony
15%
Huntelaar
10%
(1094 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws