Slot reageert: 'Ik vind het niet netjes om op dit moment met de media te praten'

Slot reageert: 'Ik vind het niet netjes om op dit moment met de media te praten'

Gepubliceerd: dinsdag 15 december 2020 om 11:57di 15-12-2020 om 11:57

Arne Slot wil Dick Advocaat de komende tijd niet in de weg lopen bij Feyenoord. Dat laat de trainer weten in een reactie op zijn aanstelling in De Kuip. Slot volgt Advocaat na dit seizoen op en wordt dan ook pas gepresenteerd.

"Ik wil te allen tijde voorkomen dat het nu over mij gaat, want Feyenoord heeft dit seizoen nog veel om voor te spelen", meldt Slot in een verklaring, geciteerd door Voetbal International. "Ik kijk met veel waardering naar de resultaten en de onverzettelijkheid van het Feyenoord van Dick Advocaat. Daarom vind ik het niet netjes om op dit moment, met de media te praten over mijn benoeming als hoofdtrainer van Feyenoord."

Na drie jaar Cambuur en bijna vier jaar AZ, is Slot 'blij en vereerd' dat hij met ingang van volgend seizoen aan de slag gaat bij Feyenoord. "De afgelopen week is maar weer eens gebleken hoe groot de allure en impact van een club als Feyenoord is", zegt hij. "Als speler en trainer heb ik daarnaast ervaren dat een volle Kuip toch wel heel bijzonder is. Dat ik vanaf volgend seizoen tweewekelijks als trainer een volle Kuip inloop is, helemaal in het licht van de huidige coronamaatregelen en beperkingen, een mooi vooruitzicht."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wordt Slot een succes bij Feyenoord?

Ja
56%
Nee
44%
(4383 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws