Goed nieuws voor Ajax: Kudus maakt rentree op trainingsveld

Goed nieuws voor Ajax: Kudus maakt rentree op trainingsveld

15-12-2020 16:23 Laatste update: 16:26
86

Een flinke meevaller voor Ajax: Mohammed Kudus heeft dinsdag zijn rentree gemaakt op het trainingsveld. De Ghanees viel in het eerste Champions League-duel met Liverpool van twee maanden geleden geblesseerd uit, maar is terug.

Ajax deelt foto's van Kudus, die weer tussen zijn ploeggenoten staat op het trainingsveld. Hij liep tegen Liverpool een meniscusblessure op en moest onder het mes. Twee maanden later traint hij weer. Het is niet bekend of Kudus al met de groep trainde, of dat hij een individueel programma afwerkte.

Kudus kwam afgelopen zomer over van het Deense FC Nordsjaelland en maakte indruk in zijn eerste maanden in Nederland. Hij maakte in de Eredivisie indruk tegen Vitesse en sc Heerenveen, maar tegen Liverpool ging het mis. Hij moest het veld al snel verlaten met een knieblessure.

Trainer Erik ten Hag liet afgelopen zaterdag na de gewonnen wedstrijd tegen PEC Zwolle (4-0) al weten dat Kudus snel weer aan zou sluiten. "De kans bestaat dat hij snel in actie komt", vertelde Ten Hag op de persconferentie.