Update: Bayer Leverkusen heeft nieuws en deelt vijf- én zesjarig (!) contract uit

Update: Bayer Leverkusen heeft nieuws en deelt vijf- én zesjarig (!) contract uit

17-12-2020 17:17 Laatste update: 17:16
24

Peter Bosz en Bayer Leverkusen kunnen nog één jaar langer genieten van Moussa Diaby. Volgens het Franse RMC Sport én het Duitse Sky gaat de 21-jarige aanvaller zijn contract verlengen.

Diaby kwam in 2019 over van Paris Saint-Germain en was sindsdien goed voor twaalf goals en dertien assists in 57 officiële wedstrijden. Zijn verbintenis loopt nu nog door tot medio 2024, maar zal – volgens de berichtgeving uit Frankrijk en Duitsland – bijtekenen tot 2025. In die nieuwe verbintenis wordt bovendien geen ontsnappingsclausule opgenomen.

Diaby en Leverkusen doen dit seizoen een serieuze gooi naar de eerste Bundesliga-titel in de clubgeschiedenis van Die Werkself. De ploeg van trainer Bosz en linksback Daley Sinkgraven won zondag met 4-1 van Hoffenheim en is na elf speelrondes koploper, met één punt voorsprong op Bayern München en RB Leipzig. Na de midweekse clash met 1. FC Köln wacht zaterdag de kraker tegen Bayern.

Update: Bayer Leverkusen heeft de contractverlenging van Diaby wereldkundig gemaakt en heeft bovendien nóg meer nieuws: ook Edmond Tapsoba heeft zijn handtekening onder een vernieuwde verbintenis gezet. De 21-jarige verdediger uit Burkina Faso blijft zelfs één jaar langer binnenboord dan Diaby en heeft zich tot 2026 (!) aan Die Werkself verbonden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s