if ((window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth) >= 970) { postscribe('#ads_50', ''); }
Klaiber: 'Mijn wereld stortte op dat moment in, ik heb er wel moeite mee gehad'

Klaiber: 'Mijn wereld stortte op dat moment in, ik heb er wel moeite mee gehad'

Gepubliceerd: woensdag 16 december 2020 om 12:42wo 16-12-2020 om 12:42

Sean Klaiber denkt nog vaak terug aan de ontmoeting tussen FC Utrecht en Ajax in de halve finale van de KNVB Beker op 4 maart 2020. De rechtsback, die de Domstad afgelopen zomer verruilde voor Amsterdam, pakte in de slotfase een gele kaart.

Klaiber ging bij een 2-0 voorsprong van FC Utrecht in de fout in een duel met Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico. De prent betekende een schorsing voor de bekerfinale, al zou die door het coronavirus nooit worden gespeeld. "Daar denk ik nog heel vaak aan, natuurlijk", zegt hij tegen FOX Sports.

Klaiber was destijds in tranen. Ook nu laat het hem nog niet onberoerd. "Ik deed het niet bewust, laat ik het zo zeggen. Ik zag Nico ook helemaal niet. Ik wilde de bal binnenhouden met een sliding en zo een voorzet geven. Dat ik dat daar zo doe op de achterlijn, zou ik ook nu nog kunnen doen. Ik ben iemand die alles wil geven en belangrijk wil zijn. Een strijder, in dat opzicht."

Zijn wereld stortte op dat moment in. "Op dat moment wel, ja. Je moet eigenlijk doorgaan als voetballer, maar dat was wel lastig. Na dertien jaar bij Utrecht had ik eindelijk de kans om een finale te spelen en die mis je dan. Ik heb er wel moeite mee gehad. Ik wilde zó graag die bekerfinale spelen."

Ajax en FC Utrecht staan woensdagavond tegenover elkaar in de tweede ronde van de KNVB Beker.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws