'Nieuwkoop staat voor vertrek bij Feyenoord, interesse van meerdere clubs'

'Nieuwkoop staat voor vertrek bij Feyenoord, interesse van meerdere clubs'

Gepubliceerd: zaterdag 19 december 2020 om 10:43za 19-12-2020 om 10:43

Laatste update: zaterdag 19 december 2020 om 11:13za 19-12-2020 om 11:13

Feyenoord zal binnenkort naar alle waarschijnlijkheid afscheid moeten nemen van Bart Nieuwkoop. Clubs uit verschillende landen hebben interesse in de 24-jarige rechtsback.

Dit meldt Voetbal International zaterdag. Dinamo Moskou is één van de geïnteresseerde clubs in de diensten van Nieuwkoop, maar ook verschillende clubs uit Duitsland, Engeland, Frankrijk en Turkije willen Nieuwkoop aantrekken. Zijn zaakwaarnemer, Ali Dursun, wil de interesse in de rechtsback 'bevestigen noch ontkennen'. 

Nieuwkoop beschikt bij Feyenoord over een aflopend contract. Wel hebben de Rotterdammers een éénzijdige optie om de verbindtenis automatisch met nog een seizoen te verlengen. De verwachting is dat de Rotterdammers daar gebruik van gaan maken. Hiermee ontvangt Feyenoord in ieder geval een transfersom voor de verdediger. Als de club wil dat Nieuwkoop blijft, dan zal het een andere aanbieding moeten doen. Een éénjarige verbintenis zou de geïnteresseerde clubs niet afremmen in hun interesse. De geboren Bergen op Zoom'er zal in dat geval alsnog niet de hoofdprijs kosten.

Nieuwkoop speelde dit seizoen twaalf keer in alle competities voor Feyenoord. Vorig seizoen werd hij door Feyenoord nog verhuurd aan Willem II.


 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws