Verbeek haalt snoeihard uit na interview van Burgzorg (Heracles) met FOX Sports

Verbeek haalt snoeihard uit na interview van Burgzorg (Heracles) met FOX Sports

20-12-2020 17:14 Laatste update: 17:41
70

Gertjan Verbeek heeft bij FOX Sports hard uitgehaald naar Delano Burgzorg. De aanvaller van Heracles Almelo onthulde na de wedstrijd tegen sc Heerenveen dat hij vaak te laat komt. Ook zondag kwam hij niet op tijd. 

Burgzorg scoorde wel en droeg de goal op aan zijn teamgenoten. "Het was een lekkere goal, ook door wat er vooraf is gebeurd. Het was een beetje emotie. Tja, ik kom vaak te laat. Nu was ik weer te laat. Ik wil gewoon het team bedanken en helpen, sorry. Dat wil ik zo doen, met de goal. Er komt sowieso een straf, maar dat moet ik gewoon meenemen. Ik heb voor Sinterklaas al een wekker gekregen. Die werkte niet, nee. Maar het gaat goedkomen", zegt Burgzorg lacherig.

Verbeek trekt het interview van Burgzorg moeilijk. "Wat een verschrikkelijk interview, wat een verschrikkelijk interview", herhaalt Verbeek. "Deze jongen, wat een koekenbakker. Hij is al meerdere keren te laat gekomen en nu ook weer. Wat moet je daar nou mee als trainer? Je bent afhankelijk van dit soort gasten. Werkelijk waar, wat een interview. En dat hij er nog bij staat te lachen. Ik begrijp er helemaal niets van. Ook door hoe hij ermee omgaat", haalt Verbeek uit.

"Een wekker gekregen die het niet doet, hij zal de gebruiksaanwijzing wel niet kunnen lezen. Werkelijk waar, het is verschrikkelijk. Profvoetbal anno 2020, met dit soort gasten. Daar win je toch de oorlog niet mee? Houd op man. Ik heb echt medelijden met Frank Wormuth, dat hij elke dag met dit soort gasten op het veld moet staan."