'De Bruyne en City blijven onderhandelen, topclubs liggen nog op de loer'

'De Bruyne en City blijven onderhandelen, topclubs liggen nog op de loer'

Gepubliceerd: dinsdag 22 december 2020 om 19:24di 22-12-2020 om 19:24

Volgens The Guardian staat Kevin De Bruyne op het punt om een nieuw contract bij Manchester City te tekenen. De Rode Duivel is gelukkig bij The Citizens ondanks de mindere resultaten in de competitie. Toch houden Paris Saint-Germain en Real Madrid zijn situatie in de gaten.

Het contract van De Bruyne bij Manchester City loopt nog door tot 2023, maar in navolging van de nieuwe verbintenis van coach Pep Guardiola, zal ook De Bruyne binnenkort een verbeterd voorstel kunnen ondertekenen. Onder de Spaanse oefenmeester voelt De Bruyne zich als een vis in het water, gaf hij eerder al aan.

De spelverdeler zal zichzelf vertegenwoordigen in de onderhandelingen met City na de perikelen met zijn zaakwaarnemer Patrick De Koster. Beide partijen zouden al sinds oktober aan het onderhandelen zijn. Momenteel verdient De Bruyne maandelijks zo'n 330.000 euro inclusief bonussen.

De Bruyne zou een lichte salarisverhoging krijgen van Manchester City, terwijl Paris-Saint Germain en Real Madrid nog steeds op de loer liggen voor de Rode Duivel. De Belg kwam in 2015 naar Manchester en won sindsdien twee Premier League-titels, één FA Cup en vier League Cups.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws