Mourinho fileert boze Alli na wissel tegen Stoke City: 'Ik was boos'

Mourinho fileert boze Alli na wissel tegen Stoke City: 'Ik was boos'

Gepubliceerd: donderdag 24 december 2020 om 09:58do 24-12-2020 om 09:58

Laatste update: donderdag 24 december 2020 om 10:10do 24-12-2020 om 10:10

Tussen José Mourinho en Dele Alli lijkt het niet meer goed te komen bij Tottenham Hotspur. De middenvelder kreeg in het League Cup-duel met Stoke City de kans van de Portugese manager, maar die had na zestig minuten genoeg gezien.

Mourinho was duidelijk niet tevreden met de prestaties van Alli en haalde hem na ongeveer een uur spelen naar de kant. Dat zorgde voor woede bij de middenvelder, die het hier duidelijk niet mee eens was. "In mijn ogen is een speler op die positie een speler die het team verbindt en niet een speler die zijn eigen ploeg in problemen brengt", stelt Mourinho op de persconferentie na de wedstrijd.

Knullig balverlies van Alli zorgde ervoor dat Stoke terug kon komen in de wedstrijd. Spurs stond met 0-1 voor door een doelpunt van Gareth Bale. "Ik was boos", houdt Mourinho het kort wanneer de wissel van Alli ter sprake komt. Zijn ploeg won het altijd lastige uitduel bij Stoke wel: in de tweede helft zorgden Ben Davies en Harry Kane ervoor dat Spurs met een 1-3 overwinning aan de haal ging.

Tottenham gaat het in de halve finale van de League Cup in eigen stadion opnemen tegen Brentford. De andere halve finale gaat tussen rivalen Manchester United en Manchester City.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie gaat de League Cup winnen?

Tottenham
29%
Brentford
8%
Manchester City
43%
Manchester United
20%
(601 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws