'Ontmanteling van Willem II-defensie dreigt: onzekerheid over drie spelers'

'Ontmanteling van Willem II-defensie dreigt: onzekerheid over drie spelers'

24-12-2020 12:14
18

Het is nog niet duidelijk of Jordens Peters, Freek Heerkens en Sebastian Holmén na de zomer van 2021 nog steeds bij Willem II voetballen. De Tricolores gaan vanaf januari in gesprek met de drie verdedigers.

Peters, die op dit moment een knieblessure heeft, zal voor 1 april 2021 te kennen geven of hij door wil als voetballer. Dat schrijft het Brabants Dagblad. De 33-jarige stopper weet nog niet of hij er nog een jaartje aan vast wil plakken, of dat hij een andere functie binnen de club zou willen bekleden.

Daarnaast is ook nog niet zeker of Holmén volgend seizoen nog in Tilburg te bewonderen is. De Zweedse verdediger wil nu nog niet over contractverlenging praten, omdat hij het in de corona-tijd 'niet het juiste moment vindt om over geld te praten'. Volgens de regionale krant wordt het pas laat in het seizoen duidelijk of Holmén bij wil tekenen.

Willem II wil tenslotte wel graag verder met Freek Heerkens en start in januari de gesprekken op. De verdediger uit Heeswijk-Dinther heeft ook een aflopend contract en technisch directeur Joris Mathijsen is te spreken over zijn vechtlust. "Het is knap hoe Freek van zijn liesblessure hersteld is en er meteen weer staat", laat hij weten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie