Norwich en Krul langer met elkaar door: 'Verreweg beste keeper in Championship'

Norwich en Krul langer met elkaar door: 'Verreweg beste keeper in Championship'

Gepubliceerd: vrijdag 25 december 2020 om 18:07vr 25-12-2020 om 18:07

Laatste update: vrijdag 25 december 2020 om 18:22vr 25-12-2020 om 18:22

Tim Krul heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Norwich City. De Nederlandse sluitpost blijft tot medio 2024 verbonden aan de Championship-club.

Dat maakt Norwich via officiële kanalen bekend. Krul is blij met zijn contractverlenging op Carrow Road. "Trots is het grote woord", laat hij optekenen op de clubwebsite van Norwich. "Ik ben blij dat ik in de toekomst ook bij Norwich kan blijven. Ik heb hier al een geweldige 2,5 jaar gehad en ben blij om er nog 3,5 aan toe te voegen."

De goede relatie met de fans maakte de keuze makkelijker, geeft Krul toe. "Als een speler wil je geliefd zijn en ik heb een geweldige relatie met de Norwich-fans. Met dit nieuwe contract laat de club zien vertrouwen in me te hebben. Het plan van Norwich voor de komende jaren is prima en er komen een aantal prima talenten aan. Het is de club waar ik bij wil horen."

Trainer Daniel Farke ziet de contractverlenging van Krul als belangrijk nieuws voor Norwich. "Het is fantastisch voor ons om een speler met de kwaliteiten en persoonlijkheid van Tim te hebben. Hij is verreweg de beste keeper in deze competitie en maakte een zeer goede indruk in de Premier League."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws