'Real Madrid-routinier levert salaris in, bereikt akkoord en maakt decennium vol'

'Real Madrid-routinier levert salaris in, bereikt akkoord en maakt decennium vol'

Gepubliceerd: zondag 27 december 2020 om 10:47zo 27-12-2020 om 10:47

Luka Modric blijft ook na dit seizoen bij Real Madrid. De 35-jarige Kroaat, winnaar van de Ballon d'Or in 2018, heeft een principeakkoord bereikt met de Koninklijke over een nieuw contract tot medio 2022, melden Marca en AS zondag.

Als zijn nieuwe verbintenis afloopt heeft Modric precies tien seizoenen voor Real Madrid gespeeld. De Spaanse grootmacht nam hem in 2012 over van Tottenham Hotspur. In het Estadio Santiago Bernabéu vierde hij grote successen. Zo won Real met hem onder meer vier keer de Champions League en twee keer de Primera División.

Modric is ook dit seizoen weer een steunpilaar in de ploeg van coach Zinedine Zidane, die de routinier onder meer de voorkeur geeft boven Martin Odegaard. Hij miste dit seizoen pas één duel in La Liga. Bovendien wordt de middenvelder geprezen om zijn leiderschapskwaliteiten en zijn ervaring.

Volgens Marca was Modric vanwege de coronapandemie bereid om salaris in te leveren. Hij gaat dan ook minder verdienen zodra hij zijn handtekening zet onder het nieuwe contract.

Naast Modric hebben ook Sergio Ramos en Lucas Vazquez een aflopend contact in de Spaanse hoofdstad. De verwachting is dat ook met de 34-jarige aanvoerder spoedig een akkoord wordt bereikt. Vazquez, die de afgelopen weken is opgeleefd en regelmatig speelt, kan eveneens verlengen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws