Van Seumeren: 'Niet te veel vooruitlopen, maar redelijke kans dat we doorgaan'

Van Seumeren: 'Niet te veel vooruitlopen, maar redelijke kans dat we doorgaan'

27-12-2020 18:54
40

René Hake lijkt zijn functioneringsgesprek bij FC Utrecht met vertrouwen tegemoet te kunnen gaan. Het heeft er alle schijn van dat de tussenpaus ook in 2021 de hoofdtrainer van FC Utrecht is.

Hake kwam na het vertrek van John van den Brom over van de beloftenploeg. De resultaten van FC Utrecht bleven wisselvallig, maar de spelers spraken wel het vertrouwen in hem uit. Na het weekend gaat de clubleiding beslissen of Hake definitief aanblijft. "Ik wil niet te zeer vooruit lopen op dat gesprek, maar zoals ik voor de wedstrijd tegen AZ al heb gezegd, is er een redelijke kans dat we doorgaan met René en dat is niet veranderd door dit resultaat (de 2-2 tegen AZ van zondagmiddag, red.)", wordt clubeigenaar Frans van Seumeren geciteerd door De Telegraaf.

Hake lijkt dus aan te blijven in zijn huidige functie. Volgens Voetbal International heeft FC Utrecht geen lijntjes naar andere trainers uitgegooid. "We kijken niet alleen naar de resultaten, maar ook naar andere dingen. Ook deze wedstrijd heb ik weer een goede agressie en vechtlust gezien bij de ploeg", vertelt Van Seumeren verder. Dat de spelers de samenwerking graag voort willen zetten, heeft hij ook meegekregen. "René weet toch de jongens voor zich te winnen. Dat zijn positieve signalen."

FC Utrecht heeft zondag de eerste seizoenshelft afgesloten en heeft nu één weekje vakantie. Op 9 januari wordt de volgende wedstrijd alweer gespeeld: FC Groningen komt dan naar De Galgenwaard.