'Heerenveen is wederom akkoord en legt anderhalf miljoen neer voor AZ-beul'

'Heerenveen is wederom akkoord en legt anderhalf miljoen neer voor AZ-beul'

Gepubliceerd: maandag 28 december 2020 om 10:54ma 28-12-2020 om 10:54

Tibor Halilovic wordt een winteraankoop van SC Heerenveen. Volgens berichten uit Kroatië wordt de 25-jarige middenvelder voor anderhalf miljoen euro overgenomen van HNK Rijeka en komt hij in januari al naar Friesland.

Heerenveen wilde de Kroaat al in de zomer overnemen, maar destijds raakte hij vlak voor het afronden van de transfer geblesseerd. De Friezen haakten vervolgens af, maar willen Halilovic toch graag overnemen en hebben volgens Sportske Novosti met anderhalf miljoen euro hetzelfde bedrag voor hem over als in de zomer. Het medium laat weten dat de overstap ondanks Italiaanse interesse bijna rond is.

Halilovic, een neefje van voormalig Heerenveen-speler Alen Halilovic, doorliep de jeugdopleiding van Dinamo Zagreb en speelde vervolgens voor stadgenoot Lokomotiva en het Poolse Wisla Krakau. Bij Rijeka brak hij echt door. Hij groeide uit tot één van de beste spelers van de club, won twee keer de beker met de Kroaten en speelde in bijna twee jaar 66 wedstrijden voor de tegenstander van AZ in de Europa League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws