'Raiola sprak al met Milan, maar Brobbey wil eerst doorbreken bij Ajax'

'Raiola sprak al met Milan, maar Brobbey wil eerst doorbreken bij Ajax'

28-12-2020 13:12
113

Brian Brobbey wil nog altijd bij Ajax blijven en lijkt in januari bij te gaan tekenen in Amsterdam. De 18-jarige spits heeft een aflopend contract en zaakwaarnemer Mino Raiola sprak al met AC Milan, maar Brobbey heeft de intentie om eerst door te breken in de Johan Cruijff Arena.

Ajax is al geruime tijd in onderhandeling met Brobbey over een nieuw contract. Zaakwaarnemer Mino Raiola voert die onderhandelingen en volgens Ajax Showtime is de verwachting dat de jonge spits in januari bij zal gaan tekenen in Amsterdam. Daarmee zorgt hij ervoor dat zijn toekomst in de hoofdstad vastligt.

Ondertussen sprak Raiola volgens de fansite ook met Milan, maar omdat Brobbey eerst door wil breken bij Ajax komt er geen transfer naar Italië. Eerder liet de jonge spits, die op dit moment met een hoofdblessure uit de roulatie is, ook al weten dat hij wel verwachtte dat er een nieuw contract zou komen.

De talentvolle aanvaller debuteerde dit seizoen al voor de Amsterdammers en maakte na zijn invalbeurt tegen Fortuna Sittard meteen een doelpunt. In de cruciale Champions League-wedstrijd tegen Atalanta (1-0 nederlaag) kreeg hij zelfs een basisplaats. Voor Jong Ajax scoorde hij acht keer in twaalf wedstrijden.