Corona treft Go Ahead Eagles: 'Dan zou het allemaal nog problematischer worden'

Corona treft Go Ahead Eagles: 'Dan zou het allemaal nog problematischer worden'

29-12-2020 10:07 Laatste update: 11:20
10

Bij Go Ahead Eagles zijn deze week bij de hervatting van de training meerdere spelers uit de eerste selectie positief getest op corona. Naast een aantal spelers, zijn ook een paar leden van de technische staf besmet geraakt met het virus.

Dat meldt de club uit Deventer op de website. Voor de laatste wedstrijd van 2020, tegen Roda JC (0-3 winst, red.) was er bij Go Ahead al sprake van één positieve coronatest binnen de selectie.

Nu blijkt dat het er totaal gaat om acht positieve tests onder de selectie en de technische staf. Trainer Kees van Wonderen zal moeten puzzelen in de voorbereiding op het duel met Jong PSV van 5 januari.

"Dit overvalt ons natuurlijk, maar we liggen nu qua wedstrijden gelukkig twee weken stil. De komende maand, met bijna wekelijks twee wedstrijden, zou het allemaal nog problematischer worden", vertelt Van Wonderen tegen De Stentor

Van Wonderen durft nog niet te zeggen of iedereen die nu positief besmet is de wedstrijd tegen Jong PSV gaat halen. "Een aantal jongens is er goed ziek van, een aantal heeft weinig klachten. Het is afwachten hoe zij er komend weekeinde voor staan. Maar niet iedereen die nu ziek is, zal kunnen spelen volgende week."