'Isco wil vertrekken en heeft nieuwe club gekozen: Real verlangt 15 à 20 miljoen'

'Isco wil vertrekken en heeft nieuwe club gekozen: Real verlangt 15 à 20 miljoen'

Gepubliceerd: dinsdag 29 december 2020 om 11:33di 29-12-2020 om 11:33

Laatste update: dinsdag 29 december 2020 om 11:35di 29-12-2020 om 11:35

Real Madrid-spelmaker Isco heeft zijn zinnen gezet op een vertrek uit de Spaanse hoofdstad. De 28-jarige middenvelder wil naar Sevilla, waar Julen Lopetegui de trainer is. Dat meldt Diario AS.

De twee werkten al samen bij Real Madrid en het Spaanse elftal. Onder Lopetegui speelde Isco enkele van zijn beste wedstrijden. De Spaanse international is zijn oude leermeester sindsdien niet vergeten en hoopt op een hernieuwde samenwerking bij Sevilla.

Bij Real Madrid komt Isco onder Zinedine Zidane slechts mondjesmaat in actie. Zo begon hij pas drie keer in de basis dit seizoen. Isco wil met het oog op het EK het liefst al in januari vertrekken, maar daar steekt de Fransman ondanks zijn bijrol een stokje voor. De oefenmeester wil hem nog niet kwijt vanwege het drukke programma.

Real Madrid is komende zomer wel bereid om mee te werken aan een transfer. Sevilla moet naar verwachting zo'n vijftien à twintig miljoen euro betalen. De Andalusische club en Lopetegui zien hem dolgraag komen, verzekert AS.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws