'Real Madrid ziet Isco liever naar het buitenland gaan, Arsenal spitst de oren'

'Real Madrid ziet Isco liever naar het buitenland gaan, Arsenal spitst de oren'

Gepubliceerd: dinsdag 29 december 2020 om 22:35di 29-12-2020 om 22:35

Arsenal gaat een poging wagen om Isco tot het einde van het seizoen te huren van Real Madrid, meldt The Telegraph dinsdagavond. De 28-jarige spelmaker is na zeven jaar op een zijspoor beland bij De Koninklijke en lijkt hard op weg naar Sevilla: Arsenal heeft de moed desondanks nog niet opgegeven.

Volgens de Engelse krant is er al contact tussen Londen en Madrid geweest, al bevinden de gesprekken zich nog in een vroeg stadium. Sevilla-trainer Julen Lopetegui werkte bij Real Madrid al samen met Isco en wil graag herenigd worden. Ook de 38-voudig Spaans international lijkt dit wel te zien zitten, maar volgens The Telegraph ziet de regerend Primera División-kampioen hem liever naar het buitenland vertrekken.

Sevilla ligt dus op pole position, maar Arsenal koestert nog altijd de hoop dat het Isco kan betrekken in een short-term loan deal. De middenvelder heeft immers speeltijd nodig, met het EK van aanstaande zomer op komst. Manager Mikel Arteta wil graag meer creativiteit aan zijn team toevoegen en lijkt niet van plan om grootverdiener Mesut Özil weer in genade aan te nemen.

Diezelfde Özil zou de plannen van Arsenal overigens nog kunnen dwarsbomen. De Duitse linkspoot heeft sinds de coronacrisis geen minuut gespeeld, maar wil zijn aflopende contract tot de laatste dag uitdienen. Het is dus nog maar de vraag of Arsenal de financiële middelen heeft om Isco binnen te halen. Verschillende 'senior players' hopen naar verluidt dat Özil weer aan de selectie toegevoegd wordt, maar het lijkt er niet op dat hij zijn laatste wedstrijd namens Arsenal al gespeeld heeft.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws