'Ajax doet bod van 10 miljoen exclusief bonussen, vierjarig contract ligt klaar'

'Ajax doet bod van 10 miljoen exclusief bonussen, vierjarig contract ligt klaar'

30-12-2020 07:30
189

Ajax heeft de onderhandelingen met São Paulo over een transfer van Brenner gestart, zo claimt althans de Italiaanse transferspecialist Nicolò Schira. Het eerste bod van de Amsterdammers is afgewezen.

Het voorstel van Ajax bedroeg naar verluidt tien miljoen euro plus bonussen. São Paulo zet in op een hoger bedrag. Voor de twintigjarige topscorer van de Braziliaanse competitie ligt in de Johan Cruijff Arena een contract voor vier jaar klaar, meldt Schira. 

Ajax werd maandag al in verband gebracht met Brenner, die een verbintenis tot eind 2022 heeft bij het financieel geplaagde São Paulo. Volgens De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij is de spits voor twaalf miljoen exclusief bonussen aangeboden bij de Nederlandse topclub. In Brazilië werd later melding gemaakt van een vraagprijs van minimaal twintig miljoen.

Naast de financiële problemen bij São Paulo zou Ajax echter ook kunnen profiteren van zijn goede band met de Brazilianen. De clubs zaten ook bij de transfers van David Neres en Antony al om tafel. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie