'Schöne kan ploeggenoot van Boateng en Balotelli worden in de Serie B'

'Schöne kan ploeggenoot van Boateng en Balotelli worden in de Serie B'

Gepubliceerd: woensdag 30 december 2020 om 20:37wo 30-12-2020 om 20:37

Lasse Schöne is volgens diverse Italiaanse media in gesprek met Monza. De ex-Ajacied zit op een dood spoor bij Genoa en zou bij de club uit de Serie B, het tweede Italiaanse niveau, zijn carrière weer nieuw leven in kunnen blazen.

Genoa heeft Schöne niet ingeschreven voor de Serie A en dus maakte de Deense middenvelder dit seizoen nog geen minuten voor het team van trainer Davide Ballardini. De vrijetrappenspecialist aast al geruime tijd op een transfer en die zou er in januari kunnen komen. Monza, een Serie B-club die in handen is van Silvio Berlusconi, wil Schöne volgens Sky Sport Italia en La Gazzetta dello Sport uit zijn lijden verlossen.

Berlusconi is erg ambitieus en wil graag naar het hoogste Italiaanse niveau met zijn team. Daarbij kan Monza de ervaring van de 34-jarige Deen goed gebruiken. Mario Balotelli en Kevin-Prince Boateng spelen al bij die club, maar de voormalig premier van Italië denkt dat extra ervaring op het middenveld absoluut geen kwaad kan.

Voor Schöne is Monza een interessante optie nadat een overstap naar Cagliari waarschijnlijk afgeketst is. De Sardijnse club wilde de voormalig Ajacied ook hebben, maar ging toch in zee met Radja Nainggolan van Internazionale.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws