'Kans is groot dat PSV zes miljoen gaat overmaken naar Bayern München'

'Kans is groot dat PSV zes miljoen gaat overmaken naar Bayern München'

01-01-2021 21:35
68

Hoewel hij tot dusver slechts mondjesmaat in actie komt, is de kans groot dat Adrian Fein ook na dit seizoen bij PSV blijft. Volgens De Telegraaf lijken de Eindhovenaren de optie tot koop op de 21-jarige Duitse middenvelder te gaan lichten.

"De optie van om en nabij de zes miljoen euro die dan moet worden overgemaakt aan Bayern München, is te overzien", vertelt clubwatcher Robin Jongmans. "Er zijn al contractuele afspraken gemaakt over een vervolg in Eindhoven, al is dat inmiddels vrij gebruikelijk bij dit soort huurtransfers. Een dergelijke koopoptie wordt wel altijd pas richting de uiterste datum die eraan vast hangt gelicht, vanwege een eventueel blessurerisico bijvoorbeeld in de maanden ervoor."

Volgens Jongmans is PSV tevreden over de ontwikkeling van Fein. "Dat hij kan voetballen, heeft iedereen inmiddels wel kunnen zien tijdens de (korte) momenten dat hij in actie kwam. In verdedigend opzicht zal hij wel nog volwassen moeten worden. Met het huidige blok Pablo Rosario/Ibrahim Sangaré, heeft hij in dat opzicht in ieder geval mooie voorbeelden."