'Ajax, Lazio en Bologna zetten zinnen op beste speler van Noorse Eerste Divisie'

'Ajax, Lazio en Bologna zetten zinnen op beste speler van Noorse Eerste Divisie'

01-01-2021 22:14
32

Ajax is geïnteresseerd in Sivert Mannsverk, zo melden de Noorse tak van Eurosport en de Corriere di Bologna. Ook Bologna en SS Lazio zijn in de race voor de achttienjarige Noorse middenvelder.

Mannsverk zou zich met zijn goede spel bij Sogndal in de kijker hebben gespeeld bij tal van Europese clubs. Ajax is samen met Bologna en Lazio het meest concreet, zo schrijven bovengenoemde media. Mannsverk is ondanks zijn jonge leeftijd aanvoerder van de ploeg, die uitkomt op het tweede niveau in Noorwegen. De middenvelder werd onlangs uitgeroepen tot beste speler van de competitie. Hij scoorde vier keer in 28 competitieduels. 

"Het is natuurlijk heel mooi dat belangrijke clubs aan mij denken. Maar ik heb mijn zaakwaarnemer duidelijk verteld dat ik tijdens de play-offs niets over deze dingen wil horen", liet Mannsverk weten aan Eurosport. Inmiddels heeft Sogndal de finale van de play-offs verloren, waardoor promotie naar het hoogste niveau werd misgelopen. De jonge Noor heeft een contract tot eind 2022.