Dervisoglu vertrekt per direct bij Twente: 'Netjes als hij ons had ingelicht'

Dervisoglu vertrekt per direct bij Twente: 'Netjes als hij ons had ingelicht'

Gepubliceerd: zaterdag 2 januari 2021 om 13:42za 02-01-2021 om 13:42

Laatste update: zaterdag 2 januari 2021 om 14:53za 02-01-2021 om 14:53

Halil Dervisoglu gaat FC Twente per direct verlaten. Brentford heeft besloten de aanvaller terug naar Engeland te halen. De verwachting is dat de Londenaren hem zullen verkopen aan een Turkse club.

Dat bevestigt technisch directeur Jan Streuer tegenover TC/Tubantia. Twente huurde Dervisoglu voor een seizoen van Brentford. Hij wist echter niet veel indruk te maken bij de Tukkers. Tijdens de meeste wedstrijden moest de Turkse jeugdinternational vanaf de bank toekijken. 

Dervisoglu ontbrak zaterdag al op de eerste training van Twente in het nieuwe jaar. Streuer is verbaasd dat Dervisoglu hem niks heeft laten weten. "De club heeft zich gemeld, maar het was wel zo netjes geweest als hij ons ook nog even had ingelicht", zo zegt hij.

Dervisoglu is al de derde huurling die FC Twente in korte tijd verlaat. Lazaros Lamprou en Alexander Jeremejeff gingen de 21-jarige aanvaller voor. "Ik heb daar geen moeite mee", stelt Streuer. "Je moet graag voor Twente willen spelen, aan ongemotiveerde spelers hebben we niks."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws