AZ-spits Druijf: 'Er spelen wel een paar dingen, dus dan moet ik een keuze maken'

AZ-spits Druijf: 'Er spelen wel een paar dingen, dus dan moet ik een keuze maken'

Gepubliceerd: zondag 3 januari 2021 om 20:56zo 03-01-2021 om 20:56

Het is niet uitgesloten dat Ferdy Druijf deze transferperiode vertrekt bij AZ, maar ook niet dat hij blijft. Op de achtergrond speelt een aantal dingen, geeft de spits aan tegenover NH Sport.

Druijf ligt bij AZ nog vast tot 2024, maar heeft in Alkmaar geen vaste basisplaats. Een transfer behoort daarom tot de mogelijkheden. "Ik heb afgesproken met AZ dat ik sowieso tot de winter zou blijven. Daarna zouden we verder gaan kijken. Ik speelde de laatste tijd wel iets meer, maar het is nog niet honderd procent zeker dat ik blijf. Er spelen wel een paar dingen, dus dan moet ik een keuze gaan maken."

Druijf werd al eens verhuurd aan NEC, maar een nieuw avontuur in de Keuken Kampioen Divisie ziet hij niet zitten. "Dat is niet mijn doel. Ik word volgende maand 23, dus ik wil op het hoogste niveau spelen; Eredivisie of het buitenland. Het blijft nu afwachten wie er concreet komt. Corona speelt natuurlijk ook, dus er zullen niet zoveel clubs zomaar geld op tafel leggen. Het komt vanzelf wel goed, ik vind het niet erg om eventueel langer bij AZ te blijven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Hoort Druijf in de Eredivisie?

Ja
88%
Nee
12%
(1372 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws