Barcelona komt met update over Fati, vleugelspeler 'biologisch' behandeld

Barcelona komt met update over Fati, vleugelspeler 'biologisch' behandeld

Gepubliceerd: maandag 4 januari 2021 om 19:23ma 04-01-2021 om 19:23

Laatste update: dinsdag 5 januari 2021 om 09:53di 05-01-2021 om 09:53

Ansu Fati is voor de tweede keer in zijn blessureperiode behandeld aan zijn knie. De jonge vleugelspeler van de Catalanen onderging maandag een biologische onderhandeling, onder toezicht van de technische staf van de club.

Dr. Ramon Cugat heeft de jonge Spanjaard onder handen genomen, valt te lezen op de website van Barcelona. De jonge Spanjaard onderging een speciale biologische behandeling, die het herstel van zijn ernstige knieblessure ten goede moet komen. De medische staf van Barça stond dokter Cugat bij tijdens de behandeling, die zelf geen lid is van de ziekenbrigade van de Catalaanse club.

Fati raakte afgelopen november geblesseerd in de competitiewedstrijd tegen Real Betis en werd vlak daarna al succesvol geopereerd aan de meniscus van zijn linkerknie. Voor zijn blessure maakte Fati vijf treffers in tien optredens, verspreid over de Primera División en de Champions League. Wanneer de 18-jarige vleugelspeler weer deel uit gaat maken van de selectie van Ronald Koeman is nog niet bekend. Verwacht wordt dat zijn herstel nog wel enkele weken in beslag gaat nemen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws