'Lammers gebombardeerd tot serieuze kandidaat voor erfenis Dost in Duitsland'

'Lammers gebombardeerd tot serieuze kandidaat voor erfenis Dost in Duitsland'

05-01-2021 10:19
81

Sam Lammers is gewild. In navolging van Serie A-clubs Bologna, Genoa en Sampdoria onderzoekt ook Eintracht Frankfurt de mogelijkheid om de oud-PSV'er over te nemen van Atalanta Bergamo.

Eintracht Frankfurt heeft dringend behoefte aan een extra aanvaller na het vertrek van Bas Dost naar Club Brugge. André Silva is er nog, maar Ragnar Ache (ex-Sparta) zit in een revalidatietraject, terwijl Real Madrid-spits Luka Jovic financieel geen haalbare kaart is.

Door de Duitse krant Frankfurter Neue Presse wordt nu Lammers gelinkt aan de nummer acht van de Bundesliga. De Nederlandse spits maakte afgelopen zomer voor negen miljoen euro de overstap van PSV naar Atalanta. In Italië kwam hij nog niet verder dan één basisplaats en acht invalbeurten.

Alleen een huurdeal rond Lammers, wiens Atalanta-contract loopt tot medio 2025, is bespreekbaar. 'Een transfer naar Frankfurt kan voor alle partijen zijn vruchten afwerpen', schrijft Frankfurter Neue Presse. 'Met Lammers zou de club een sterke opvolger hebben van Dost.'