'Sergio Ramos en Real Madrid groeien uit elkaar, PSG legt bom onder relatie'

'Sergio Ramos en Real Madrid groeien uit elkaar, PSG legt bom onder relatie'

Gepubliceerd: dinsdag 5 januari 2021 om 11:43di 05-01-2021 om 11:43

De toekomst van Sergio Ramos als speler van Real Madrid blijft de gemoederen bezighouden in Spanje. Het gezaghebbende Marca pakt dinsdag uit met het nieuws dat de Spaanse verdediger (34) vooralsnog niét akkoord gaat.

Real Madrid hikt al maanden tegen het nieuwe contract van Ramos aan. Ook de Spaanse kampioen kampt met de financiële gevolgen van de coronacrisis, maar heeft de aanvoerder een aanbieding gedaan om voor één seizoen te verlengen tegen dezelfde voorwaarden als de laatste vijf jaar (zo'n twaalf miljoen euro aan salaris).

De gesprekken leken in goede harmonie te verlopen, maar volgens Marca is in de laatste uren 'alles veranderd'. Ramos accepteert niet dat Real Madrid vasthoudt aan zijn contractbeleid en met slechts een jaar wil verlengen.

PSG en Messi
Ramos mag ondertussen praten met andere clubs. De Spaanse journalist Josep Pedrerol claimt op de tv-zender El Chiringuito dat de verdediger door Paris Saint-Germain is benaderd met de belofte dat ook Lionel Messi aangetrokken zal worden. Ramos zou Real-president Florentino Perez hoogstpersoonlijk op de hoogte hebben gebracht van het 'megaproject' waar PSG aan werkt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws