Emmen strikt achttienjarige aanvaller: 'Waren veel grotere clubs voor in de markt'

Emmen strikt achttienjarige aanvaller: 'Waren veel grotere clubs voor in de markt'

07-01-2021 19:55
80

FC Emmen-voorzitter Ronald Lubbers belooft versterkingen in de strijd tegen degradatie. Volgens hem presenteert de Eredivisie-hekkensluiter binnen nu en eind volgende week een achttienjarige aanvaller. Om wie het gaat, geeft hij niet prijs.

"Het is echt een groot talent, waar veel grotere clubs dan Emmen voor in de markt waren", vertelt Lubbers aan RTV Drenthe. Volgens de voorzitter zijn meer versterkingen op komst. "Men moet niet denken dat we hier stil zitten. Ja het klopt dat ADO Den Haag, een concurrent, twee spelers haalde. Maar dat zijn twee spelers die transfervrij zijn. Die kan je inderdaad zo halen."

Wedden

Meer odds

"Op onze lijst staan spelers die nu elders spelen. Spelers die er direct kunnen staan en een meerwaarde zijn. Dat is in mijn ogen een must", vervolgt Lubbers, die sponsors al vroeg om af te zien van een compensatie om de transfers mogelijk te maken. Een snelle buitenspeler en een 'sterke nummer negen' zijn de speerpunten. "Het liefst presenteren we die vandaag nog, maar voor de kwaliteit die wij willen moeten we nog even geduld hebben."