Solskjaer duidelijk over toekomst Fosu-Mensah: 'Klaar voor een nieuwe club'

Solskjaer duidelijk over toekomst Fosu-Mensah: 'Klaar voor een nieuwe club'

09-01-2021 00:00 Laatste update: 00:21
70

Ole Gunnar Solskjaer verwacht dat Timothy Fosu-Mensah Manchester United in de nabije toekomst gaat verlaten. De Nederlander weigert zijn aflopende contract te verlengen en kan in januari in gesprek met andere clubs.

Fosu-Mensah weigerde vorig jaar november een nieuw voorstel van United, dat graag langer met hem door wilde. Solskjaer weet niet precies hoe de toekomst van Fosu-Mensah eruit ziet, maar verwacht niet dat hij nog lang bij United blijft. "Ik weet niet of hij langer blijft, of hij snel een beslissing maakt", vertelt Solskjaer op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Watford. "Hij heeft niet genoeg gespeeld en kan in gesprek met andere clubs om te kijken of hij in januari of in de zomer kan vertrekken."

Solskjaer baalt ervan dat hij Fosu-Mensah niet kan behouden. "Het is lastig wanneer je goede spelers hebt, maar je ze geen speeltijd kan geven. Hij zit nu in de fase dat hij weer moet gaan spelen. Misschien vindt hij eind januari een nieuwe club, anders in de zomer. Hij werkt er hard voor, dus hij is klaar voor een nieuwe club."