Heerenveen mist twee spelers én trainer tegen Fortuna na positieve coronatests

Heerenveen mist twee spelers én trainer tegen Fortuna na positieve coronatests

Gepubliceerd: zaterdag 9 januari 2021 om 13:43za 09-01-2021 om 13:43

Laatste update: zaterdag 9 januari 2021 om 15:12za 09-01-2021 om 15:12

Johnny Jansen zit aankomende zondag niet op de bank bij sc Heerenveen dat bezoek krijgt van Fortuna Sittard. De oefenmeester van de Friezen is positief getest op het coronavirus.

Heerenveen meldt dat de trainer de afgelopen week ook al in zelfisolatie door bracht. Jansen heeft geen klachten, maar testte dit weekend toch opnieuw positief op het virus. Naast Jansen zijn ook twee selectiespelers van Heerenveen positief getest op het virus: zij ontbreken eveneens tegen Fortuna. Wegens privacy-redenen maakt Heerenveen de namen van deze spelers niet bekend.

Assistent-trainer Hennie Spijkerman zal zondag tegen Fortuna als eindverantwoordelijke fungeren aan de kant van Heerenveen. De oud-trainer van onder meer VVV-Venlo, FC Emmen en Haarlem is sinds de zomer van 2019 de rechterhand van Jansen. Heerenveen staat momenteel achtste in de Eredivisie en krijgt zondag te maken met de nummer dertien van de ranglijst. Eerder dit seizoen won Heerenveen met 1-3 in Limburg. Heerenveen-Fortuna begint zondagmiddag om 14.30 uur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws