Overmars reageert gevat op 'knettergek' salaris Haller: 'Het is nu wel iets meer'

Overmars reageert gevat op 'knettergek' salaris Haller: 'Het is nu wel iets meer'

Gepubliceerd: zondag 10 januari 2021 om 16:22zo 10-01-2021 om 16:22

Ajax-directeur Marc Overmars doet geen uitlatingen over het salaris dat Sébastien Haller gaat verdienen bij Ajax. Ronald de Boer denkt aan zes miljoen euro, tot verbijstering van Kenneth Perez en vermaak van Overmars.

De Boer verwacht dat Ajax jaarlijks zes miljoen euro overmaakt naar Haller. "Echt?!", reageerde Perez in de ESPN-studio. "Zes miljoen? Hij wilde heel graag weg bij West Ham United. Dan neem je toch niet per se je salaris mee? Als ze dat betalen, zijn ze knettergek. Knettergek."

"Hij zal in de categorie Tadic en Blind zitten, dan is het misschien 4,5 miljoen euro", haakt Arnold Bruggink in. "Logisch is dat misschien niet, maar ik vind dat Haller fantastisch bij Ajax past. Als je een ideale spits voor Ajax wil tekenen, is hij dat."

Overmars reageert gevat op de speculaties. "Het is wel iets meer dan in de tijd dat Ronald bij Ajax zat", grijnst de Ajax-directeur. "Jullie experts denken altijd zoveel te weten. Het is niet belangrijk. Onder aan de streep kun je je afvragen of het goed of niet goed is geweest, maar als je niks doet, gebeurt er sowieso niks en dat is achteruitgang."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws